Lediga tjänster

Montör

På Saleryd AB utvecklar och tillverkar vi ventilationsprodukter. Vi behöver rekrytera personal till vår produktion. Är du en noggrann och händig lagarbetare med känsla för kvalitet? Som är bra på att hantera snabba förändringar med flexibla lösningar?

Om tjänsten:
Nu söker vi Montör till vår verksamhet i Saleby, som ligger knappt 2 mil utanför Lidköping. Arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med montering av våra produkter. Arbete sker utefter ritning och anvisningar.

Start: Omgående/enligt överenskommelse

Arbetstider: Ordinarie 7–16 måndag-fredag

Din profil
Krav för tjänsten: Goda kunskaper i ritningsläsning. Du behöver vara duktig/ha intresse av att skruva/meka. Vi vill att du som söker bor i närregionen. Tidigare erfarenhet av monteringsarbeten och truckkort är meriterande.

Som person vill vi att du är ansvarstagande, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Det är också viktigt för oss att du punktlig och positiv.

Saleryd AB är ett ungt företag inom ventilationsbranschen. Trots detta besitter vi många års erfarenhet inom utveckling, tillverkning och försäljning av produkter för ventilation och luftbehandling. Vi strävar efter en hög innovativ förmåga, hög kompetens, snabba fötter och bästa svenska kvalité.

Sök tjänsten som montör i vår produktion och bli en del av ett kul och starkt team. Börja med att skicka ett personligt brev och CV till Fredrik Ögren som håller i rekryteringen. Urval sker löpande.

Fredrik Ögren
Saleryd AB
Saleby Lilla Hede 1
531 93 LIDKÖPING
E-post: fredrik@saleryd.se